Rólunk

Milyen termékeket találsz nálunk?

A webshopunkban található gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók, karkötők, hajcsatok díszei, sminkecsetek szárai termékenként teljesen egyediek tervezés és kivitelezés tekintetében. Egyetlen közös van bennük, a megalkotók személye.

Minden ékszer természetes anyagok felhasználásával készült: avalone kagylóból, marhacsontból, szarvas agancsból, kókuszdió csonthéjból, őszibarack magból, cseresznyefa gyökérből, bükkfából.

Bármelyik egyedi ékszerünket választod, reméljük, hogy örömödet leled benne!

Miért választottuk az Avalone nevet?

A webshopunkban található ékszerek páratlanok, mint a tenger mélyén található avalone kagylók. Az óceán új-zélandi partvidékén, kizárólag hideg és friss vizeiben találhatók a kék színekben váltakozó, színjátszó igazgyöngyök, melyet több termékünkben is felhasználunk. Az avalone kagylón túl a további felhasznált anyagok is a természetből származnak. 

Pár szó rólunk:

Oszlányi Simon tervezi és kivitelezi az ékszereket barátjával, Farkas Mihállyal. Simon már az óvoda óta érdeklődik a képzőművészet iránt, a szenvedély azóta is tart, jelenleg épp a Budapesti Műszaki Egyetem Ipari termék- és formatervezői szak hallgatója és az Avalone ékszerek tervezője.